mandag 17. januar 2011

Engangstips til jentebursdag!

IMG_3426

redblogg2

Vi har 4 jenter, og det har vært en del prinsessebursdager igjennom årenes løp, og flere blir det nok, kjenner jeg mine jenter rett :)  Jeg er ganske lei “standard prinsesse engangs” , dere vet, de sjokkrosa med tre prinsesser og hjerte på. Ikke synes jeg det motivet er noe fint heller! I helgen feiret vi Marlenes 6 års dag, og på Europris fant vi dette nydelige bursdagssettet med Snehvit på! Jeg synes det bare var så utrolig skjønt, med fine farger og nydelig motiv :) Og bordet slipper å bli sjokkrosa også!

redblogg

Ha en fin Mandag!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med en 6åring i hus. For en søt jente.
  Lurt tips:0)
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Det var kjempefint;)
  Enig med deg, er så veldig lei av de rååååsa;)
  Kos med snehvit ♥
  Ser du har perleblomster, har de kommet i butikkene nå? Eller er det gammelt bilde? Jeg elsker;))

  Ha en fin mandag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så fine, disse må jeg vise størstejenta her som snart fyller år;)

  SvarSlett
 4. Enige at de var finere enn de knallrosa... Lina fyller året i slutten av Januar (blir 6 hun også), men istaden for prinsesser ska me ha "blomster" som emne...

  SvarSlett
 5. nydelig var det.:-) grattis til 6 åringen..-)

  SvarSlett
 6. ja det kan bli mange råza bursdager... kjekt med noe litt annerledes:)

  ha en fin ukestart!
  klem ellemell

  SvarSlett
 7. Grattis med 6-åring i hus!! De var kjempefine, disse var jo friske og fine i forhold til mange som fins der ute på markedet...Her har 4 åringen selv gått lei av rååsa, og valgte Lynet McQueen til bursdagen sin:) jaja...

  Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Det var på ingen måte meningen å holde deg våken;) Du er selvfølgelig hjertelig velkommen tilbake, jeg kommer mer enn gjerne tilbake hit også;)

  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 8. takk for tipset - jeg skal ha 6-årsdag i helga, tvillingene mine blir 6 til fredag, og den ene av dem eeeelsker Snehvit - elsker også bildet du har over - så sant så sant, vær deg selv :)

  SvarSlett