torsdag 6. januar 2011

Hverdagsbilder..

Det snør! Det snør i store mengder! Dagen startet friskt ved at jeg måtte ut å stoppe biler på veien slik at husbonden kom seg opp bakken her :D  Så gjorde jeg litt husarbeide mens barna våknet, også fikk vi oss en lang og deilig frokost. Oliver er også hjemme med oss i dag, her er det litt sykdom på gang..

IMG_2982

Julen har vi også omsider fått bort! Det tok sin tid å få huset på stell igjen, siden et par av ungene fikk omgangsyke og et par andre har ligget med feber. Da er det bare å krølle seg opp i sofaen med flokken sin, og lukke øynene for rot! Men nå er jeg nesten i havn, og har fått opp lyse lette gardiner som slipper lyset inn :)

IMG_3013

Rester fra nyttårsbuketten gjør nytten sin en liten stund til..

IMG_3015

IMG_2993

Mammas lille rotekopp..I morgen fyller hun 1 ÅR!! Og hun fyller dagene våre med så mye glede og varme, og er så harmonisk og blid. Vi er heldige! Barn gir virkelig mye glede! Og sannelig gir de mye trøst også, uten å vite det selv…

IMG_3005

 

IMG_3034

IMG_3037

Det blir alltid litt tomt rett etter jul, før nye blomster og farger kommer i hus. Men jammen meg er det litt deilig med ikke så mye rundt omkring og :)

IMG_3065

Masse småkaker har vi igjen etter julen også.. Nå har jeg puttet de oppi mammas gamle kakeboks, den passet så fint til de andre tingene som ble tatt frem igjen!

IMG_3070

IMG_3074

Grønne skudd…Med løfter om en ny vår..

Nå er det tid for lekser og mat, og sikkert en tur ut i snøen for de som er friske! Resten av dagen skal vi rett og slett slappe av og kose oss..

HA EN FIN TORSDAG, OG KJØR FORSIKTIG!

6 kommentarer:

 1. Det er alltid vondt når ungene er syke, men godt det er ting som går over ganske fort.
  Jeg har tatt ut juletreet i dag, men resten av pynten skal få stå ei stund til. Bruker å ha jula til rundt 20.dag Men det skal bli godt å få skiffte ut pynten med noen fine vårblomster.
  Veldig lyst og fint hos deg. Kos dere godt i ettermiddag :)

  SvarSlett
 2. Uffda, er ikke noe hyggelig med syke barn, og du har jo noen... hihi! Et par fikk omgangssyke og et par fikk feber, høres ut som en barnehage, hihi ♥ Helt enig med deg, barna gir oss så MYE, mye mer enn vi aner...
  Godt og være en stor familie, med mange søsken - tenk så koselig når de vokser opp og virkelig trenger hverandre... herlig;)
  Jeg har alltid drømt om en stooor famile, har foreløpig bare to barn, og har vel ingen planer om flere heller, men man vet aldri...;)) Måtte i alle fall hatt litt større plass;)

  Kos dere masse inne i snøkaoset (det er jo veldig flott!) og god bedring til de som er litt kleine...

  Klem line

  SvarSlett
 3. Så koselig hjem du har:) og så koselig med storfamilie:)
  Håper alle er friske og raske etter en runde med litt av hvert!!
  Ønsker deg en flotters kveld i ditt flotte hjem:)
  Smil & klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Nydelig fotografert hverdag! :D

  SvarSlett
 5. Koselig med litt hverdagsbilder etter jula. Takk for at du deler dem, er så mye fint:)

  SvarSlett
 6. Hei, så koselig at du fant meg! Nydelig blogg!
  Skjenken på badet har jeg malt i en ren farge med bare svart i (ikke rødt e.l.) som heter S6000N. Veldig fornøyd med den, ja. Jeg malte i halvblank 40. Lykke til!!

  Godt nyttår!
  Klem Marit :)

  SvarSlett