fredag 11. november 2011

En kjedelig gang..

 

Den innerste gangen vår er smal og nokså steril og kjedelig. Det eneste jeg har plass til der er en sittebenk eller et smalt konsollbord. I påvente av et konsollbord står det en sittebenk der nå- men den er det ikke så lett å pynte opp på! (jeg kan jo ikke sitte der på stas hele dagen- ho ho)

IMG_0392

Her en dag fant jeg en gammel dør på loftet. Den har blitt pusset bittelitt på, også har jeg festet på litt hyssing og noen barnebilder av gemalen og meg.

IMG_0386

Nå får gjestene våre en bittelitt varmere velkomst iallefall! :)  Nå må jeg henge i og gjøre huset klart til vennebesøk i kveld.. Finnes ikke noe som er bedre!

Fin Fredag!

11 kommentarer:

 1. Kjempefin dør og gangen ble jo absolutt ikke kjedelig nå! Ha en fin fin helg!

  SvarSlett
 2. Så flott da. Utrolig hva en enkel ting kan gjøre med et litt kjedelig rom. Nå er du jo der likevel, uten å måtte sitte på benken. Hehe.
  Kos deg masse med besøk i kveld :)

  SvarSlett
 3. Fiiiint ♥
  Kos deg med besøk, og goood helg;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det ble kjempe tøft!
  Ønsker deg og dine en strålende helg:)

  SvarSlett
 5. Nydelig!  Ønsker deg og dine en fin og god helg!

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig, tante!!!:) Det likte jeg.

  -Rebecca

  SvarSlett
 7. Så fint det vart! Kjempefine bilder ♥

  SvarSlett
 8. Ble jo kjempefint det der ja:D Koselig med sånne litt personlige ting:) En gang er heller ikke det enkleste å pynte siden det skal være veldig praktisk også;) Men du har gjort det kjempebra:)

  God helg til deg:)

  SvarSlett
 9. Hihi - godt å se at noen iallefall - bobler over av inspirasjon på heimefronten ! ;) Morsom idè med strømpe overlyslykt ! Ordentlig vinterstemmning !
  Den gamle døren i gangen gjorde seg virkelig - morsomt å henge frem bilder på denne måten !

  Her sitter jeg å koser meg med left overs fra familiekor , arrangement i bedehuset ikveld -sjokoladekake for to ! Dvs. den jeg skulle dele med allerede har tatt kvelden - så nå skulle du ha vært her Merethe ..namnam ! ;)
  Håper du har en fin lørdagskveld !
  klem <3 Liv Elin

  SvarSlett