onsdag 2. november 2011

Nytt-gammelt bord til sofaen!

 

IMG_0280

Jeg hentet meg et gammelt bord i går jeg! Falt bare helt pladask :) Jeg har kuttet av litt av bena for at det skulle passe inn til sofaen vår. Og størrelsen er så fiiin, nå får jeg plass til både pynt, pc, og en kakaokopp ;) Men så lurer jeg på da vet dere, hva jeg skal gjøre med dette bordet..Jeg synes fargen på bordbena er nydelig, men er så redd for at det blir for mye  farger her.( Selv om jeg håper og tror at spisemøblene våre blir malt i en fin farge før jul) Dessuten er de ganske slitt (mere at malingen har skallet av, enn fin slitasje) Jeg tenkte å male de hvite..?

IMG_0286

Så var det bordplaten. Den synes jeg er skikkelig sjarmis! Den var pusset i forveien, men jeg tror jeg skal pusse den litt til. Problemet her er at jeg synes den ikke var så fin i fargen inntil sofaen! Gubben darius sier det bare er tull og tøys, men jeg vet ikke helt. Det er som om den skulle vært litt mere grå..Slik som den gamle tønnen, for den passer fint.  Så kjære dere, hva skal jeg gjøre nå?! ;) Male hele bordet hvitt? Beholde det som der er? Prøve å beise bordplaten med værbitt beis?  Hjelp meg litt her da!  ;)

Nå skal bordet få seg noen omganger til med salmiakkvann (ugh som det lukter), så skal jeg kanskje ta et strøk på en sittebenk jeg hentet i samme slengen. Og betale 600 kr  for sammen med bordet. Er da det er gøy å hendle vettu dere! :)

På Gjensyn!

 

22 kommentarer:

 1. Så herlig sofa med plass til mange

  SvarSlett
 2. Nydelig bord du har fått tak i :) Jeg ville beholdt det akkurat slik det er. syns det passet veldig godt til sofaen,og så var det litt anderledes..ikke som så alle har,og det synes jeg er prikken over i`n ;)Nydelig hjem har du i allefall :) Lykke til med avgjørelsen
  klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes og at bordet var kjempe fint som det var.. En litt egen sjarm.
  God kveld til dere der hjemme. Håper det går bra med dere nå:-)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Ååå! Ikke mal det hvitt;) Det var så utrolig søtt og passet så godt inn der i kroken:)

  SvarSlett
 5. Nydelig bord! Jeg ville ha beholdt det slik det er jeg, tror jeg da ;-) Nydelig var det i allefall ;)

  SvarSlett
 6. Må si meg enig med de andre, veldig fint som det er. :)
  Ser du skriver at malingen flasser, hva med å male det hvitt men la litt av det blå komme frem?...
  Lykke til, blir spennende å se hva du velger. :)

  SvarSlett
 7. Enig:) Det er fint som det er tante :)

  SvarSlett
 8. Synes også bordet var veldig fint, og at fargen passer inn i stua di! :) "Alle" har hvitmalte møbler, men ikke mange som har et sånt bord! Klem Maria

  SvarSlett
 9. Tji hi...blir nok ikke maling på deg mor. Jeg hadde kansje gjort det, men syntes bordplata var fin :).. Du får la det stå litt, og leke litt med tanken. Ble fint da, passet bedre enn det andre syntes jeg :)

  SvarSlett
 10. Bordet er nydelig og helt perfekt i sofakroken din :-) Syns bordet er fint som det er. Tror faktisk det blir mer kjedelig som hvitt, og mer som alle andre har. Skikkelig fargeklatt uten at det er prangende, slik som det er nå :-))

  SvarSlett
 11. jeg sier som gubben: tull og tøy, fargen er kjempefin slik som den er nå:)

  SvarSlett
 12. Hei på deg!
  Jeg synes bordet ser perfekt ut som det er!
  Nydelig farge på bordet og plata var tøff som den er. Akkurat passe fin, akkurat passe røff:)

  Du kan jo eventuelt slipe litt forsiktig der hvor malingen har skalet av, sånn at den bare ser slitt ut?
  Gleder meg til å se nattbordet:)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 13. Så nydelig bord! Helt perfekt som det er! :-)

  SvarSlett
 14. Så heldig du har vært!! Ut i fra bildene du viser synes eg bordet passar veldig bra inn!! Flott farge på beina. Synes litt farger inn i interiøret skaper meir personleghet. Spisemøblene blir sikkert lekre i kvitt. Lykke til med valgene!!

  SvarSlett
 15. ville malt beina, men ikke bordplata.. Var kjempesøtt :)

  SvarSlett
 16. Synes det var superflott, spesielt bordbeina, de ville jeg ikke malt! Evt behandlet bordplata så den passet bedre inn, men jeg synes det hele storleiken var veldig harmonisk og fin akkurat som den var da :)

  SvarSlett
 17. Du bør absolutt ikkje endre fargen på det nye bordet du har fått til sofaen din, dei blå beina var nettopp det som gav særpreg, og den slitte bordplata passa kjempegod til sofaen etter mi meining!

  Helsing Lisa (som er veldig glad i fargar)

  SvarSlett
 18. Å, så nydelig bord du har fått tak i! Syntes fargen på bena er nydelig! Bordplaten kan beises 1 strøk med drivved beis rett på platen. Da trenger du ikke pusse platen, men beholde den fine patinaen med hakk og nyanser. Syntes det ble livlig og riktig så vårlig med en så fin farge til alt det beige og hvite.

  Du har så fin blogg, Merethe!

  God Mandag!
  Turid

  SvarSlett
 19. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
  I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

  My web-site oregon scientific heart rate monitor

  SvarSlett
 20. Hi, yes this post is genuinely pleasant and I have learned lot of things
  from it concerning blogging. thanks.

  Feel free to surf to my web site ... timex t5k541

  SvarSlett