torsdag 24. november 2011

Litt ekstra..

 

IMG_0639

Det er en av de morgnene hvor jeg tar meg litt ekstra tid til frokosten. Slurper i meg en cappuccino og leser avisen i fred og ro, fordi tuppehønene sto tidlig opp og spiste med de andre. En av de morgnene hvor kjøkkenet er ryddig og nyvasket og pyntet til jul! En morgen som gir en god start på dagen og som man må nyte og ta vare på :)

This is the day the LORD has made,

let us rejoice and be glad in it!   Psalm 118: 24

 

5 kommentarer:

 1. Du er så heldig som har et julepyntet kjøkken, det finnes jo ikke noe koseligere! Jeg får ikke helt julestemning når det ikke er sne enda, selvom jeg virkelig hater sne alle andre dager enn i juledagene.

  SvarSlett
 2. Kos deg, merethe.

  Her er det motsatt..Fort igang med lefsebaking(fant oppskrift på husmannsplassen i hidlesund), før jeg skal opp og male et strøk til på et av gutteromma..Full fart, men tar pc innimellom, må jo ha en lefsepause ;)...

  Kos deg på et reint kjøkken, så skal jeg kose meg på et som ikke er fullt så rent og pent ..men det lukter godt da :)

  Klem fra marianne

  SvarSlett
 3. Helt HERLIG!!! :D

  SvarSlett
 4. Et bibelvers jeg er veldig glad i! Så deilig å sitte i fred og ro ved kjøkkenbordet i et julepyntet hus med nyvasket kjøkken! Luksus! Det var ikke akkurat realitet hjemme hos oss idag. Men nå har jeg skurt bord og benkeplater og fått vasket opp skitne gryter(æsj). Deilig følelse. Ditt julehus er nydelig! Gleder meg til hvert eneste julebilde, jeg. Får masse inspirasjon, og kan nesten ikke vente med å ta frem pynten selv.

  SvarSlett