fredag 16. desember 2011

Gammeldags..

 

IMG_1181

 

I kveld har jeg flyttet spisestuemøblene ut i stuen. I morgen venter vi rundt 25 gjester på grøtfest så vi må dekke et langbord der ute! Lille juleaften kommer våre gode danske venner med 6 barn og skal være her flere dager! Det blir en helt annerledes jul enn vi pleier å ha, og vi gleder oss skikkelig. Tenk å få fylle huset med 11 småbarn selveste julaften! Det kan ikke noe annet enn å bli bra det :) Det lille furubordet med stolene fikk vi av svigers for ei beite siden, det skulle vært malt men fungerer fint nå i julen. Om furu er så lekkert kan diskuteres, men det ble vekket noen gode gamle minner i meg når jeg satt det på plass..Noen gode minner om en gammeldags jul!

I dag har jeg bestilt spisebord på Home and cottage forresten! Jeg ble lovet det lille juleaften, men vi får se. Jeg har sendt gubbendarius av gårde til Ikea for å kjøpe stoler som kan passe til. Jeg vet ikke helt hvor lurt det var siden jeg bare har sett stolen på nettet..Krysses det som krysses kan! ;) Nå må jeg ned å rydde plass i kjelleren til 30 flatpakket esker fra Ikea. Tror jeg skal få litt å gjøre de nærmeste dagene, for vi må henge i før gjestene kommer om en uke!

Ha en fin førjulstid dere, jeg lar bloggen ligge noen dager :)

Klemmer!

13 kommentarer:

 1. Du er så snill Merethe, og ja... hva er det med meg og frisører?! Det er en grunn til at det går et år mellom hver gang jeg er der:) Igår betalte jeg 1500,-(!!!) for en merkelig sveis og en veldig rar hårfarge, og vet du hvor jeg endte opp for å fikse det..? På Sivan. En inndvandrerfrisørsalong med skikkelig bling-bling i vinduene...haha. Ble anbefalt dem av en venninne og jammen var de ikke superflinke og reparerte sveisen for 180,-. Ikke værst!!

  Gleder meg til å se de nye møblene dine. Jeg har malt kjøkkeninnredningen hvit (den var kremgul, med trykk på gul) og det ble så fint. Veldig fornøyd:)

  God førjulstid til deg også. Imorgen bærer det til Drammen og julebord med heile slekta og vennefamilier.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Koselig stemningsfylt bilde!:)

  Høres ut som dere får noen herlige dager fremover!

  Koselig blogg du har,
  Ha en fin juletid -
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
 3. Høres helt herlig ut med huset fullt av mannesker hele jula. Håper du blir fornøyd med bordet og stolene. Lykke til med skruingen.
  Har et skoskap liggende som jeg skulle ah skrudd sammen. Det har nå ligget i tre uker. Hehe.
  Håper eg får det på plass i løpet av uka.
  Ønsker deg en herlig førjulsuke :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk stemning hos deg!!
  Lykke til m grøtfest!!
  klm ingrid l

  SvarSlett
 5. For et herlig bilde!
  Var faktisk litt koselig og se furu bord og stoler igjen, det vekket barneminner hos meg ♥

  Så fantastisk med grøtfest og danskebesøk i julen, så flinke dere er;)
  Tipper julaften blir STOR stas ja ♥


  Ha finfine førjulsdager;)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Nydelig stemning,
  jeg er så spent på hvor du har kjøpt lysestaken som du har fylt med mose og epler og om du tror den er å få tak i Oslo området, nå i år?

  AC

  SvarSlett
 7. Høres ut som dere får en flott jul!
  11 forventningsfulle barn er jo en gave i seg selv.
  Håper det ble en vellykket grøtfest i går (:

  Klem Marit.

  SvarSlett
 8. Hei på deg AC!

  Den kjøpte jeg i Danmark i November! Jeg har ikke sett den her, men vet at flere av mine venninner har sett maken, bare med en glassplate på toppen i tillegg! Jeg skal høre med de om de vet hva slags merke det kan være, for det kikket ikke jeg på! :)

  Merethe

  SvarSlett
 9. Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Ønsker deg og familien din en GOD JUL<3

  SvarSlett
 10. Supert, takk snille deg ♥ Godførjul! ACklem

  SvarSlett
 11. Jammen må jeg si dere er spreke :-D og flinke!!! Tenk å få ordna med så mange prosjekter like oppunder jul, og stelle i stand til grøtfest og julefeiring for SÅ mange mennesker... Og med så mange små som dere har også :-) Skulle ønske jeg hadde den samme energien - du inspirerer virkelig til å stå på litt ekstra!!

  Lykke til med alt, og gode førjulsdager til dere alle :-)

  Stor klem fra KristinB

  SvarSlett
 12. Høres ut til å bli en livlig og festlig julaften hos dere ! Blir sikkert kjempestas for ungene å få så mange lekekamerater med seg på en sånn spennende kveld ! :)
  Furu eller ei - du får det til å bli så koselig og vakkert hjemme hos deg uansett ! Høres spennende ut prosjektet deres i kjelleren !
  Her har jeg begynt på juleferien , og ser veldig frem til noen rolige dager uten å måtte rekke ditt og datt ! Gleder oss alle til å være sammen og å kunne besøke venner og familie !

  Håper dere får en riktig god jul - alle sammen !
  Kanskje sees vi en gang til neste år ? ;)

  Juleklemmer fra meg!

  SvarSlett
 13. Tusen tusen takk Merethe for så varme og gode ord. Iligemåde vil eg seie til deg. Her inne hos deg blir eg både inspirert, oppmuntra, glad og ikkje minst- takknemlig for livet!

  Så flott å kunne vere så mange samla i jula! 11 foventningsfulle barn, det tenker eg blir ei livleg og koseleg jul. Det er ein stor velsignelse å ha gode venner som ein kjenner hjertekontakten med.

  ♥-kontakt er noko eg kjenner når eg bloggar med deg òg. Kanskje får eg meg face-book i året som kjem? Då kunne me snakkast endo litt meir.

  God jul til deg og din skjønne familie! Jul er Jesus! Stor klem

  SvarSlett