torsdag 15. desember 2011

På jenterommet..

 

IMG_1124

..sitter en liten nissegutt og forteller oss hvilken dag det er i dag! Hver morgen snur en av jentene terningene, også teller de største seg frem til julaften! Og hver dag blir magene fyllt opp med litt flere sommerfugler :)

IMG_1127

Når skumringen kommer tenner vi lyslenken i vinduet! Stemning ved leggetid, forventinger og små hoder som ligger og tenker på julepressanger og et spennede besøk vi skal få i julen!

 

IMG_1168

IMG_1161

I kveld skal vi se de tre eldste opptre på juleavslutningen på skolen!  Men først må jeg  ned i kjelleren å pusse mur og male litt. Ikea hadde stilt ut veggseksjonen vi skal ha på en grå vegg, det var kjempefint så jeg tror vi skal prøve det!

IMG_1138

Ønsker alle de fine leserne mine en fin Torsdag!

Klemmer

4 kommentarer:

 1. Kjempefint på jenterommet! Jeg pynter til jul både ute og inne, men på rommet til barna er det vel så som så. Så her har jeg helt klart et forbedringspotensiale. Men det er ennå ikke for sent, og det er fortsatt litt som ligger igjen i kassene med julepynt. Takk for at du minnet meg på det(o:

  Hilsen Marit.

  SvarSlett
 2. Så koselig jentene dine har det.

  Lykke til med arbeidet i kjelleren.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, først gang æ e innom her, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og :)
  5 skjønne små du har, du må d kose dæ glugg ilamme en sonn fin unge skokk, kikket igjennom innleggene dine, nydelige unger dere har.
  Ha en fin førjuls tid, hilsen Lisbeth ;D

  SvarSlett
 4. Heisann.
  så koselig hjem du har! og en fin blogg. Jeg måtte bare legge meg til som følger =)

  Ha en fin dag!

  Hilsen Yvonne.

  SvarSlett