torsdag 8. desember 2011

Less is more og bla bla bla..

 

IMG_0957-horz

 

IMG_0950-horz

 

IMG_0968

 

IMG_0973-horz

 

IMG_1007-horz

 

IMG_1029-horz

Jada, jeg har hørt det mange ganger før..Less is more, og det enkle er ofte det beste og hele den greia der..  ;) Vel, det er jul bare en gang i året, så her er det pynt i hver krik og krok! Det er jo bare så koselig å gå og stulle med julepynten..Bytte litt frem og tilbake og lage julestemning i huset. Og når barna kommer hjem fra skolen ser de med en gang om jeg har tatt frem noe nytt eller byttet om. De går og kikker på pynten, pirker litt i det skjulte og gleder seg over stemningen og forventningen som ligger i lufta!  I helgen skal vi bake litt pepperkaker, og ellers skal jeg ta kakebakingen som kos, altså gjøre det når jeg får lyst! Julegavene ble kjøpt på ferien i Danmark, nå er det bare jentene sine igjen og vi vet akkurat hva vi skal kjøpe så det blir gjort i en fei. Og når julegavene er i hus, og den danske julesteika ligger i fryseren, da er de viktigste tingene krysset av på to-do listen.

Hvordan er det med dere? Kjenner dere presset på å skulle ha alt på stell, eller klarer dere å ha fokuset rettet mot kosen?  Vi går for det siste, sant? :)

Klemmer!

9 kommentarer:

 1. Julekosen er viktigst - lage jul på vårt eget vis (ikke se hva alle andre gjør, og klarer).....
  Har gavene til barna igjen, de andre er omtrent i box..... Desember er bake, kose, spise, pynte og skrive julekort ....
  Ha en fin torsdagskveld

  SvarSlett
 2. Så koselig pyntet hjemme hos deg !Kjenner litt på stress her, men er samtidig avslappa, for man trenger faktisk ikke ha alt på stell. Bl.a vasker jeg ikke lenger rundt til JUL, det kan man ta litt ellers også :-) Ha en fin førjulstid :-)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte detaljer;)
  Koselig det ♥
  Her er det ingen stress, og vi koser oss masse;)
  Føler jeg er i rute;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Når det gjelder julepynting, så heter det, Dess mer, dess besre. Hehe. Ikke noe minimalisme her i gården på det. I dag fikk jeg handlet veldig mye av matvarene, så nå er det nok bare frukt, grønnsaker, melk og fløte jeg må kjøpe rett før.
  Ellers så baker je gogså bare visst lysten kommer over meg. Har alt altfor mye kaker, men enda er det noen slag jeg har lyst til å bake. Men jeg får gjøre meg ferdig med pyntingen først. Den tas også stort sett abre når jeg har lyst. Er ferdig noen steder, mens det er benker og skap jeg oikke har begynt på enda. Men det komemr. Mange dager å gå å kose seg med slikt på enda.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 5. SÅ KOSELIG! Jeg synes også det er kjekt å pynte til jul og jeg kan vel ikke si at jeg har stresset ennå. Her er ennå alle kakebosene tomme og ikke er alle gavene i hus ennå heller. Men litt kaker blir det vel og gavene kommer nok i hus innen 24.desember:) Til helgen skal vi ha famile juleverksted sammen med mine søske. Det blir koselig og kanskje det blir noen gaver og kaker i løp av helgen.
  Nyt adventstiden og kos deg med juleforberedelsene.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 6. Hei! Så koselig blogg du har! Jeg er imponert over hvor mange pene ting du har fremme, hihi, med så mange små. Jeg gjør det enkelt, jeg sverger til tre-ting og smijerns-ting, som ikke knuser så lett. Kos deg videre hjemme med barna. Er det ikke hærlig å kunne være hjemme? Har vært hjemme i 13 år, jeg:)

  SvarSlett
 7. Såå koselig du har det Merethe! Stresser ikke akkurat her i gården.. Kakene bestiller jeg, huset vasker jeg hele året.. så da er det bare å kose seg med peppekakebaking, julemusikk og litt ekstra shopping:-) Har så smått begynnt å blogge litt, mye å lære -men veldig gøy;-) Klem Therese

  SvarSlett
 8. Ååå:D Kjempekoselig du har pyntet:D Ingen stress her i hvert fall;) Men nå har vi ikke barn og skal ikke være i leiligheten vår! Så reiser hjem lille julaften til ferdig jul;) Gleder oss:)

  Ha en fiiin helg:D

  SvarSlett
 9. Det er ett nydelig hjemm du har kusine Merethe. ♥

  Måtte julen gi fred i sinn og sjel.


  Ha en strålende førjulsfredag.

  SvarSlett