onsdag 14. desember 2011

Nå? Hva tror dere om dette?

 

Nå som vi får kjellerstua skal vi flytte den gamle sofaen ned dit, og møblene vi har på kjøkkenet skal ut i stuen. Det betyr at vi må ha nye møbler til kjøkkenet (huff da, så dumt det var da… ;) )  Jeg har kikket og kikket en god stund nå , men har enda ikke blitt helt fortrolig med det jeg har sett hittil. Det skal være pent å se på, men samtidig være robust så det kan tåle litt. Barna sitter så mye ved kjøkkenbordet og tegner, gjør lekser og mye annet, så jeg vil at bordet skal kunne brukes uten at vi bør være redd for hakk og riper.  I dag har vi sett på dette spisebordet fra Møbelringen. Det falt vi begge to for, det er i grunn enda grovere i bordplaten enn det ser ut til her, litt sprekker og hakk sånn om hverandre. Det er i resirkulert tre så mere naturlig enn det kommer man ikke ;) Stolene er bare SÅ ikke meg, men jeg lurer på om disse stolene fra Ikea kunne passe? I og med at bordet koster litt er det greit å velge stoler som ikke koster skjorta. Hva tror dere om sammensetningen? Og er bordet litt to much? Det som er kjedelig er at de ikke hadde det inne på lager og at vi må vente til Januar med å få det.. Og vi trenger det nå- egentlig..

WEB_41431_1_tif

Kanskje dere leserne har noen gode forslag til meg? Et bord med krakker er også veldig aktuelt!

Fin Onsdag!

( Psst: Bordbenene må gjerne være hvite, men ikke malt i shabby chic stil. Bordplaten skal være i natur/gråbrunt)

6 kommentarer:

 1. Syntes det bordet var skikkelig tøft jeg. Blir fint med de hvite stolene ved siden. Hadde kansje vurdert benk på den ene siden, deilig med litt mer plass visst det er flere som samles...Så blir det litt ryddigere rundt bordet lizm... Men det er smak og behag seff... Fint blir det åkke som...

  SvarSlett
 2. Bordet var LEKKERT!!
  Og stolene er fine de, har slike vi;)
  Spennende prosjekter da, og så GØY og handle litt nytt;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Likte heller ikke de stolene.
  Vet ikke om de hvite passet så godt til det bordet. Men mulig det passer bedre enn det der ut for på bilde.
  Men hvor ble det av bord og benker fra Kina? Gikk det ikke?
  Ha ventet lenge på å få se det.
  Ikke lett det der når en skal kjøpe noe som er så pass dyrt at en bør ha det en del år. Kjøper stort sett bare møbler fra loppemarked for da kan jeg skifte det ut visst jeg finner noe annet jeg liker bedre.
  Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint bord, nesten samme bord vi har :) Vi har disse stoler til, de er jeg kjempefornøyd med!! :) Kan jo se om du liker de :)

  http://www.bohus.no/Spiseplassen/Stoler/Spisestoler/farmer-stol/


  Hilsen Cathrine S.

  SvarSlett
 5. Syntes bordet var nyyyydelig:D Kunne nok passet veldig fint med de stolene til tror jeg. Like hvitt og natur sammen:)

  Jeg er nok ikke helt praktisk anlagt enda siden jeg ikke har barn og ønsker meg noen i stoff når vi en gang skal ha stort spisebord. Noen gode og myke man kan sitte leeenge på. Men ser jo at det ikke alltid er like praktisk, hehe:D

  Lykke til med valget! Det blir nok flott:D

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. likte det bordet - enig at stolene var litt sånn too much!

  SvarSlett