fredag 9. desember 2011

Oh no! What to dooo?!

 

Vi gjør i stand kjelleren om dagen, en kjellerstue og to soverom. Siden jeg er ei grei hustru har jeg sagt at gemalen kan få velge sten til å bekle en vegg med i kjellerstuen. (den er av mur og ville ellers ikke gjort så mye ut av seg)  Jeg trodde vi hadde ganske lik smak når det kommer til sten og fargevalg.. I går kveld hadde han funnet “ the one” ! Giret og kjempefornøyd viste han meg hva han hadde funnet…

Magic_Stick_Eivissa_Oscuro_Muretto

Eh..sikkert fin kjære..men denne?! I mitt hus?!!

Pliiiiiiis,sier han og kikker på meg…

Den må evt hentes i dag, så nå trenger jeg hjelp! Kjellerstuen er ellers ganske stor, og det er lyse panelplater på resten av veggene. På den veggen hvor stenen skal være skal vi ha en seksjonløsning fra Ikea, med plass til Tv- spill og slike ting..

Hva synes dere? Skal han få viljen sin, eller skal jeg sette foten ned? Altså, det ville jeg gjort hvis jeg synes den er grusom, men i dette tilfellet er jeg rett og slett skikkelig usikker! Heeeeelp!

15 kommentarer:

 1. Jeg tror det blir veldig bra!! Fint med kontrast, og det er jo ganske store barn som skal bo der nede også:) Kjør på sier jeg bare;) Gleder meg til å se det! klem til deg:)

  SvarSlett
 2. Kjør på! Det kommer til å bli ordentlig stilig :-)

  SvarSlett
 3. Hihi, vanskelig dilemma!! Men det kan ofte lønne seg å la andre få ta del i valg av farge/stil/interiør. Kanskje blir du kjempenøgd? og kanskje er det noko du vil kjøpe ein gong, som han misliker ;) då kan du vise til dette veit du, hehe! Lykke til med valget, gler meg til å sjå resultatet, uansett kva det blir :)
  Ønsker deg ein fin fredag!
  Klem Helene

  SvarSlett
 4. Jeg tror det blir fint! Synes det var klassisk og fint og blir fint kontrast til de lyse platene. Tenk om han hadde kommet med noen stein i gul-røde farger (ala 70-80 tallet) DA hadde jeg satt foten meget bestemt ned:-))

  SvarSlett
 5. Så spennende at dere har kommet igang med kjelleren! Siden du er usikker selv og det ikke er noe du absolutt ikke vil ha, så hvorfor ikke? Mannfolk er veldig glad i kontraster merker jeg, spesielt min man ihvertfall, og han har fått litt viljen her i huset også. De skal jo bo der de også, så da må de vel få lov å velge litt;) Men uansett hva det blir til, så blir det nok kjempebra! Lykke til! Gleder meg masse til å se hvordan det blir.

  SvarSlett
 6. Glemte å si at jeg synes du har det så jule-koselig hjemme hos deg nå. Har sittet og prøvd å suge til meg inspirasjon for å glede mannen min. Jeg er nemlig veldig dårlig på julepynting. Sliter litt med rødt, men hjemme hos deg har du fått det i rolige, fine toner. I like!!

  Nå skal jeg snart fyke ut på julelunsj på jobben. Kos deg videre.

  Ps: her hjemme har kjellerstuen blitt et skikkelig gutterom. Han stoooorkoser seg der:)

  SvarSlett
 7. Smaken er så forskjellig, men jeg syns denne var kjempe flott!! Faktisk minner den pittelitt om flisene vi har på kjøkkenet - over det hele! Valget må bli ditt, du ser jo hele rommet for deg, men jeg tror det blir flott, ja.

  SvarSlett
 8. Hei Smaken er som baken..Men jeg syns den var fin og den hadde glidd rett inn hos oss:-) Men det er deres hus...KLem

  og lykke til;-)

  SvarSlett
 9. Den var rett og slett knalltøff!!

  SvarSlett
 10. Det kommer til og bli kjempe fint. Gøy med kontraster :-)

  SvarSlett
 11. Det blir sikekrt fint med en kontrastvegg i grått visst veggene ellers er lyse. Og med en lys seksjon med tv o.l. så forsvinner jo en del av veggen også. Tror nok det kan bli bra. Har en del løsninger her i huset også som ikke jeg ville valgt. Men som jeg iokke får min kjø
  ære med til å forandre på. Da får en bare gjøre det beste utav det.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 12. Det blir helt sikkert fint. Hvis mannen får styre litt med garasje og loft-kjellerstue..så kan jo du styre med resten? hehe... den fordelinga funker veldig bra her. Ender som regel med at det blir fint uansett, du er jo så flink!

  Lykke til og FIN fredagskveld ;-)

  SvarSlett
 13. Syntes det var skikkelig tøfft faktisk... :) Heia gemalen

  SvarSlett
 14. Synes den var fin jeg ;) Her i huset er det mannen som styrer med interiør, tro det eller ei.. Badet i kjelleren har han ordnet helt selv, og min søster, interiørstylisten, sa at slike fliser pleide hun å anbefale sine kunder! En stk stolt mann da han hørte det ;) Jeg pusler med småting og han ordner de store tingene.. Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å plukke ut fliser... Hehe...

  SvarSlett