torsdag 22. oktober 2009

Litt fra kjøkkenet og stuene i dag..

Huset er nyvasket og strykehaugen er tatt. Jeg nyter en liten stund i sofaen før de eldste kommer fra skolen :) Litt bilder tatt i formiddag..
Nostalgiske knagger fra en ferietur i Alcudia..


Hærlige servietter fra Kremmerhuset. Falt pladask!


Flaske med olje fra House Doctor. Fantastisk å helle med- faktisk!
Hylle kjøpt i Danmark, lykt på veggen fra Perfect Home


Nydelige glassvaser, også fra Danmark


Perfekt dag til å tenne litt lys inne og bla i Gravidblader.. Det går ikke bare i interiørblader her :)
Kurvbrett fra Danmark, potter fra Kid og kuler fra Perfect HomeEt lite, kjapt og ordknapt innlegg i dag.. Vi skal snart ut å møte 1 klassingen på bussen- så tenker jeg det blir fart i stuen utover jeg :)
Ha en god dag!11 kommentarer:

 1. Heisann. Så mange nydelige bilder du viser!! Du har en vedlig delikat og gjennmoført stil:)

  Ha en fortsatt fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Lekkert du har det..
  Flotte bilder og god stemning..

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for kommentar hos meg, slik at jeg fant veien til deg:) Ser du har fått noen juveler av hjemmestrikket selv. Og fire barn? Jeg bøyer meg dypt i støvet! Det tror jeg aldri jeg hadde fått til å bære frem... Og i allefall ikke før jeg er 29, for nå har jeg allerede blitt tretti. Man skulle begynt før...Gleder meg til å se mer på sidene dine!:)

  SvarSlett
 4. For noen deilige bilder - likte kjempegodt klokka di og glassvasene fra danmark, for ikke å snakke om stigen - flott!! Klems, tone

  SvarSlett
 5. For et vakkert hjem du har,med mange nydelige detaljer:)Likte veldig godt de nostalgiske knaggene,og "kroken" hvor den hvitmalte trappen står-var nydelig:)
  Ha en fin kveld
  klem linda:)

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder:)Nyvaska hus:)Det vil eg og ha!
  No kom mannen heim frå trening,så no kan eg sette igang..Er for tida lite å få gjort(lykkeliten:)vil gjerne hjelpe!Hehe:)

  SvarSlett
 7. Hei hei Merethe! Så koselige bilder:) Og så deilig med nyvasket hus, du får det virkelig til:) Her er kjøkkenet endevendt i øyeblikket (kl 23.20...), jeg holder på med storrengjøring. Det ene tar det andre, så jeg har begynt på skapene i stua også, så kaoset er komplett:) Så det er vel egentlig på kjøkkenet jeg burde være nå;) "Snakkes" i morgen? Klem fra silje.

  SvarSlett
 8. Hei hei til deg. Så rent og pent det er hos deg. Liker stilen din veldig godt og tenker at vi har samme tanker om ting. Takk for koselig kommentar sist. Jeg har vært på klubb i kveld. Veldig koselig. Vi treffes 1 gang i mnd. Ønsker deg en go fredag og helg. STOR KLEM

  SvarSlett
 9. du, og du, for et koselig hjem du har, nesten så jeg får lyst til å komme med kofferten å flytte inn;)så vakkert alt sammen, helt min stil kan man si....nyyyyyyyydelig, skal si fruen har stil og god smak...klemmer fra Monja

  SvarSlett
 10. heisann

  denne bloggen var ny for meg!! Men gud så fin blogg, helt etter min smak:O))
  Slenger deg til i blogglista jeg, om det er ok:)
  Kjøkkenet ditt var nyyyydelig! Kan jeg spørre åssen kjøkken det er? ikea? Vi går med kjøkkenplaner og vi skal ha hvitt fra Ikea med masse vitrineskap ..men det er så gøy å se hvordan andre har satt opp slike kjøkken for å få litt ideer.

  Enda en gang : nydelig blogg!

  klem fra Lillan:)
  PS: god helg:))

  SvarSlett
 11. For en koselig blogg :) Her legger jeg meg til med en gang.

  Kommer tilbake :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett