lørdag 10. oktober 2009

O` herlige Lørdag..

Det har gått 8 dager..

2 dager igjen til min kjære kommer hjem fra India. Med 4 små i hus går dagene fort, og siden det er høstferie har jeg hatt selskap av de eldste utover kvelden. Så det har gått veldig greit, det pleier som regel å gjøre det.

I dag forbarmet min kjære mor og far seg over meg og hentet de to eldste for overnattingsbesøk. Og du hvor deilig det var når det kommer til stykket! Småtuppene og jeg har kost oss på biblioteket, i parken og tatt kveldsen på Mc Donals.

Mine planer om å holde midtimellomsøster oppe lenge for litt ekstra kos og opmerksomhet gikk om kull da hun med bedende øyne spurte om å få legge seg. Mon tro om det kan være fordi hun får ligge på Pappaen sin plass i natt, i hans dyne og pute!! O `lykke! :)

Her følger et lite bilderas av heimen denne Lørdagen..

PICT2396

Nydelige hortensia fra mammas hage..

PICT2402

PICT2407

PICT2420

PICT2434 PICT2436

PICT2438

PICT2460 Koralbok fra 1906PICT2462

PICT2488

PICT2484

PICT2472

Ønsker at alle må få en nydelig helg!

16 kommentarer:

 1. Hei hei:) Ja, jeg bøyer meg i støvet for deg, Merethe! Fire små (og en i magen) i 10 dager alene.. Hjelpe meg:) Jeg sitter helt utslitt i sofaen nå, etter at vi brukte 1,5 time på å få ungene til å sovne.. Og vi har bare to!! Og vi var to.. Vi la oss så seint i går kveld (natt) og jeg sto opp med ungene i dag, så da merker jeg at batteriene er brukt opp når kvelden kommer. Vi har vært på tur til Stavern i dag, og ungene sovnet selvfølgelig i bilen. Da blir leggingen vanskelig. Du får nyte kvelden alene du da, er vel deilig det også! Kjempefine bilder, huset ditt ser så vakkert ut! klem fra silje.

  SvarSlett
 2. Heisann.
  Jeg henger meg på Silje og tar av meg hatten for deg jeg også!
  Jeg er alene denne helgen(bare) med mine 3 barn som begynner å bli store, og synes det er slitsomt nok:)
  Det må legges til at vi i tillegg har et "bølledfrø" av en hund som også krever ganske mye:)
  Du er i alle fall kjempeflink!
  Også sååå nydelige bilder du viser!

  Ha en deilig kveld:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Go kveld igjen. Så utrolig flink du er. 10 dager, ja det er lenge. Mannen min reiser mye han også, men jeg har bare to barn da. Du må være en skikkelig jernkvinne du. Veldig koselig kveldsstemning hos deg. Det ser lekkert ut. Ha en go kveld. Blir godt å få mannen din hjem da. Therese.

  SvarSlett
 4. Ta til deg alt skryt du får, du fortjener hvert eneste ord! Jeg har mye å lære av deg! Grenrosene var ikke så holdbare nei. Men håper knoppene kan gi litt ekstra glede da:) Selv om de visner de også. Her er det nok en rolig kveld. Har spist god middag, og nå ser vi (kjetil) på film. Jeg tenkte å ta frem permen min med juleutklipp:) Tenker det skal bli godt å få din kjære hjem nå ja. De små savner vel pappa også:) klem

  SvarSlett
 5. Bøyer meg i støvet for deg jeg også! Jeg har også bare to, men nok å gjøre! Og du har fire, og en i magen! God du er!

  Fanstiske bilder du viser!Nydelig pynt! *smelt*
  God søndag!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 6. Du er helt utrolig:) Jeg bare beundrer!!!
  Her er det mye glede i en travel hverdag, blir både imponert og glad av å lese dette innlegget ditt:)))
  Nydelige bilder!!! Kjempekoselig stue du har!!!
  Ha en fin søndag med dine små!
  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Hei hei:) Du kommer nok ikke til å kjede deg i tiden frem mot jul nei:) Men jeg er sikker på at du kommer til å stelle i stand en nydelig jul for alle dine, og man skal ikke gjøre mer enn man har lyst til! Akkurat i år har jeg planer om å vaske skikkelig i huset, men det blir faktisk første gang siden vi flyttet inn for 3 år siden. Med to barn ganske tett har vi ikke akkurat prioritert å vaske inni skap og skuffer. Og jeg har jo tid nå som jeg er sykemeldt. Jul blir det uansett, og vi må nyte den fine tiden. Skal Erik være like lenge borte i november også? Tenker det blir godt å få han hjem i morgen ihvertfall:) klem

  SvarSlett
 8. nydelig blogg, hjem og ikke minst nydelige små...!! Det er utrolig hva du får til!

  Klem, Lene.

  SvarSlett
 9. hei, får en nydelig blogg du har, og nydelige barn...og får et vakkert hjem, her var det mye lekkert for øyet, legger meg til som følger jeg...hit vil jeg på besøk igjen...klemmer fra Monja

  SvarSlett
 10. Hei, første gang jeg er innom her også :) Flott blogg med kjempefine bilder. Utrolig fint du har det, og så søte barn (veldig like hverandre :) Må si du har vært flink alene hjemme med barna. Må vel være deilig å få hjem mannen igjen da tenker jeg. Klem fra Elin

  SvarSlett
 11. Hei igjen :) Ble noe rart med profilen på den forrige kommentaren min, så dette er den rette. Klemmer

  SvarSlett
 12. Venter du nr 5 altså?
  Så herlig!!
  Jeg begynte å snakke om lillesøster med en gang Leon så dagens lys her i sommer, og Lille Leon er så snill at det er en drøm (enda) så jeg har ikke sagt STOPP! ;)
  Du har forresten en herlig blogg! (og nydelige barn!) Våre hjem er ikke helt sammenlingbare med de mest vanlige i India, nei. Datteren min har to søskenbarn derfra så jeg har vært så heldig og sett en hjemmevideo. Den sammenligningen med tallerkenhyllen var slående, særlig med tanke på hvor den dyre er produsert, og hva de som har laget den får i lønn....
  Lykke til med dekorering av seng! :)
  Klem!

  SvarSlett
 13. Heihei! Takk for hilsen på bloggen min. Ser du har samme kjøkken ..? Digg altså!

  Utrolig fin stil du har forresten.. elsker gamle romantiske ting og tang.

  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 14. Heisann:)Tusen hjertelig takk for kommentar frå deg:)Blei veldig glad:)Kjenner meg igjen i det du skriv..Eg har også besøk i bingen når pappsen er på jobbreis:)Å så trygt å godt det er da!Så fint hjem du har,å nydelige barn!!
  Vil gjerne følge deg og!Gleder meg;)

  SvarSlett