fredag 22. oktober 2010

God helg!
God helg alle sammen! Her er jentene ute i sneen og jeg skal ta helgvasken. Mannen skal av gårde i helgen og jeg skal låne en liten niese og nevø så her blir det nok å gjøre :) 

Også lurte jeg på en ting, jeg har brukt windows live writter en stund nå, for det går så mye kjappere å publisere innlegg. Nå har jeg brukt blogger og har oppdatert bloggerinnstillinger slik at jeg kan få store bilder, men fikk bare lastet opp dette ene! "bla igjennom" knappen ville rett og slett ikke.. Noen som har et svar på dette? :) 

Klem Merethe

10 kommentarer:

 1. sånn som her, minsten hjemme mens de to eldste er på skolen og med snøen som kom i går var det lett å leke ute mens mor vasket hus:)

  Kos dere masse i helgen!

  klem fra Eli

  SvarSlett
 2. Heia, kjempe flott blogg, det var noen sjønne hvite sinkhus, kan eg spør hvor du har shoppa de?
  Klem Åse,ps blir nok nødt til å hiva meg på følgere av denna bloggen;-))

  SvarSlett
 3. Så koselig dere har det!! Kjempe fint i huset og tilsynelatende rent og pent? Syns skurefilla var nevnt ganske mange ganger;-)
  Åh det kan da ikke være slitsomt å være sammen med barna sine hele tiden? Selv om du har over dobbelt så mange som meg...Mine 2 gir hvertfall meg mye energi, enda det er tid for både "trassalder" og "selvstendighets-krise".
  God helg!!
  Mvh ÅSlaug

  SvarSlett
 4. Kan desverre ikke hjelpe deg med bloggproblemer. Gruer for den dagen jeg får beskjed om at plassen min er oppbrukt så jeg må til med et eller annet nytt. Kan så utrolig lite slikt. Håper det dukker opp noen som kan.
  Herlig bilde fra ditt hjem. Dei hvite sinkhusene var flotte.
  Ha ei koselig helg sammen med alle ungene :)

  SvarSlett
 5. I noticed yesterday that I could only add one picture at a time with "browse" but they all were added. Then I picked and chose which ones to put in the blog posts. Good weekend! We only get rain here!

  SvarSlett
 6. I had trouble adding more than one photo at a time too. I'm not sure why. I was able to add a photo, place it, and come back and add a second one. I did notice that blogger has been updating things, but this sure doesn't help, does it?
  Have a wonderful weekend!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 7. Nydelige detaljer, Merethe! Du er så flink!

  Ha en fin helg, lykke til med alle barna! Du er tøff! Vet ikke om jeg hadde taklet syv stk! :-)

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Som noen andre nevnte her, så var de hvite lyshusene utrolig fine! Jeg har fått helt dilla på lyshus, så jeg lurer også på hvor de er kjøpt...

  Håper du hadde det koselig i går, og at resten av helga også blir koselig :)

  Klem :)

  SvarSlett
 9. Hei! Takk for kommentar - koselig :)
  Det hadde sikkert blitt populært med en "husmor-tips-samling" ja!! Jeg kommer iallefall til å sjekke den ut ;)

  Klem!

  SvarSlett
 10. deilige bilder med koselig stemning.
  Jeg bruker også Windows live writer - takk og lov - fordi jeg ser alle problemene Blogger har. Jeg tror problemene du har opplevd rett og slett er Blogger sine ... de skrev vel et notis for noen dager siden at det ville være problemer med å laste opp bilder i en hviss tidsperiode. Problemene vil forhåpentligvis være over nå.

  Klem Marit

  SvarSlett