fredag 29. oktober 2010

Helgen er her! :)

redc

redd

reda

En liten snarvisitt innom for å ønske dere en fin helg :) Vi skal bare kose oss sammen også skal vi ut på litt besøk! Frida har tatt sine første skritt alene med den røde dukkevognen sin, og jeg er selvfølgelig kjempestolt! Man blir ikke noe mindre stolt selv om jeg har prøvd det 4 ganger før! :)

redb

Her er det ingen ting som minner om at det er Halloween i helgen! Synes egentlig ikke det er så sjarmerende å kle opp småttinger i Draculakostymer og gå rundt med kurv å tigge om godterier! Nei, da finner vi på noe annet koselig istedet! :)

Men dere må ha en fin helg uansett hvordan den(du) ser ut!

BØ! ;)

Klem Merethe

7 kommentarer:

 1. Hei søte venn:) Så fine bilder fra deres fine hus:) Her er ungene og jeg hjemme igjen etter en tur på butikken, og augusta har vært hos frisøren. Snart kommer far i huset hjem, og da blir det taco:) Jeg var innom Lekeplaneten i sta (eller Brio som den heter nå) og kikket på Brio-vogn. Det er to forskjellige typer, og Augusta prøvde begge, så nå får vi tenke litt;) Har dere julegaveplaner for deres små? God helg:) klem

  SvarSlett
 2. Herlige helgebilder hos deg. Er visst ikke klart for helg her enda. Får se hva jeg orker i morgen.
  Men det blir ikke noe som helst Halloween pynting nei. Hadde nok en periode da ungene var en 13 år og etpar år oppover som dei gikk litt på dørene. Men vi har sluppet lett unna. Har hørt om et alternativt opplegg i Hamar der alle menighetene har gått sammen om å arrangere en flott kveld for unger. Det var i fjor, håper dei gjør det samme i år. Det var visst veldig populært.
  Alle barn er jo en ny opplevelse å følge, flott når dei når en ny milepæl i livet. Det å ta sine første skritt er jo en flott opplevelse.
  Spesiellt for mor og far.
  Ønsker dere ei kjempeflott helg :)

  SvarSlett
 3. Have a wonderful weekend. Frida walking! They grow up so quickly :-)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 4. Nydelige stemningsbilder i dag ♥
  Og så gøy at minsten har tatt sine første skritt:)
  Jeg er heller ikke så glad i denne Halloween'en, så jeg tror vi stikker på Kino og litt mat etterpå på søndag jeg:)
  Nå er ungene så store, så de kan heller få litt ekstra godis av oss...

  Ha en herlig helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Nei, da er det bedre med HalloVenn :)

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3880878.ece

  SvarSlett
 6. Herlige helgebilder du viser! Den lille røde vogna er så søt!! Hmmm.noe å ønske seg til lillesøster etterhvert! Emma hadde alt for mye arvede plastikk-farge-monstre!

  SvarSlett
 7. så herlige helgebilder.:-)

  kos deg med dine.:-) ha en flott søndag..) og bø dag.:-)

  SvarSlett