torsdag 21. oktober 2010

God morgen! :)

Her er dagen i full gang, med hyttebygging i stuen! Mannen i huset hadde vært så snill å fyre skikkelig for oss før han dro på jobb grytidlig, så vi sto opp til et godt og varmt hus.. Jentene tusler rundt i pysjene sine og vi nyter en deilig Torsdagsmorgen :)

IMG_1416 

Ha en fin dag :)

-Merethe

10 kommentarer:

 1. Hyttebygging er jo bare så idyll!! Deilig med et godt og varmt hus. Mannen i huset her hadde satt på ovnene før han dro imorges så er ikke så verst temperatur her heller. Nå sitter jeg bare å venter på snøen som liksom skulle komme i natt. Hadde gledet meg!

  SvarSlett
 2. Så koselig! Hyttebygging er alltid så gøy!
  Her har også mannen fyrt,så når jeg & gullene sto opp var det gått å varm. Her tusler vi også rundt i pysjn,å vurdere å gjøre det en stund til.
  Her har sneen lavet ned,så det er ordentlig julestemning her.
  Ha en flott torsdag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Huff da Caroline, den kommer nok skal du se! Erik kjørte av gårde til Oslo med sommerdekk i dag, så det er helt greit at det ikke snør enda ;) Ha en fin dag søte deg, kos deg!

  SvarSlett
 4. Så koselig med hyttebygging i stua:-) Her er det fyr i ovnen og jeg tenkte jeg skullle bake noe godt til ungene kommer hjem fra skolen.

  SvarSlett
 5. Ja her hadde ungane mine glitt rett inn ;)... vi våknet te snø idag! Ha en fin dag, Merethe!

  SvarSlett
 6. Håper dere sendte alle nødvendige søknader avgårde før dere satt i gang med hyttebyggingen. Den ble hvertfall særdeles flott! Ellers må jeg si du har en flink mann. Jeg har mer enn nok med å lage meg no mat før jeg må løpe ned trappene og på jobb her. Veldig koselig å følge bloggen din : )

  Hilsen Arne

  SvarSlett
 7. Herlig med kreative unger. Hyttebygging er jo alltid spennende. jeg er også av dei heldige som stort sett alltid står opp til et varmt og godt kjøkken. mannen er oppe i litt over en time før han går til jobben, så da er en av gjøremålene å fyre opp i vedkomfyren vår. Herlig.
  Ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 8. I love the tents that children make in our house. I remember making them too, when I was a child.
  This photo will be a wonderful and precious memory for you.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 9. Ojoj. Kunne ønske jeg hadde tid til å bygge hytter og kose meg på en torsdagsmorgen, jeg også:D

  SvarSlett
 10. Så flott o se at barna leker å bygger o er kreative!!

  SvarSlett