torsdag 22. september 2011

He's got the whole world in His hands

IMG_9288-horz

IMG_9317-horz

Jeg digger det nye bildet jeg fikk av Erik til bursdagen min! Jeg tenkte først å ha det over sofaen, men synes det passet bedre over clavinovaet! :)

IMG_9316

Nå tar Frida seg en liten lur, så da er det bare å stupe opp i baljen med tøy! Mina tar kluter og håndkleder, og jeg det andre :) Slenger med et par gullkorn fra henne som er for gode til å holde på:

Mina synger “ I love you, I love you!”

Jeg: Vet du hva I love you betyr da Mina?

Mina:Ja, det betyr at Jesus er inni her i hjertet mitt! Han har sagt-I love you- til meg!

Her en annen dag satt hun i sofakroken og slappet av med Nrk super. Så sukker hun tilfreds og sier: “Å kjære Gud, jeg har det SÅ godt! “ Da var det en mamma som ble litt blank i øynene..Er vi flinke til å takke for at vi har det så godt? Det holder med et lite tilfreds sukk og en stille takk :)

Ha en fin høstdag! Klem Merethe

9 kommentarer:

 1. Åh, jeg digger stilen din!! :D

  SvarSlett
 2. Flott bilde. :)
  Du har det veldig koselig hjemme hos deg.
  Så på et innlegg under her at du hadde en liten globus. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
  Ønsker deg en fortsatt fin dag. :)

  SvarSlett
 3. Så koselig du har det og så fantastisk nyyydelige barn du har :)
  Barnetrua gir garantert en god trygghet ♥
  Ha en flott dag :)

  Klem♥♥

  SvarSlett
 4. Elsker huset ditt! Og Mina er bare heeerlig <3

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde. men hvor ble det andre bilde av de barna på rekke og rad, hengt da da? Små barn sier så utrolig mye fint, men det vakreste er at det kommer rett fra hjerte, helt ærlig. Mina er skjønn!! Og ikke minst, elsker hjemme ditt jeg OG!

  SvarSlett
 6. Deilige kommentarer, rett fra hjerte.

  Flott bilde du har fått deg.

  Klem

  SvarSlett
 7. Enig med alle de andre her - du har det SÅ fint hjemme, og så skjønne unger da!! Ordentlig fint bilde du fikk også, gratulerer på etterskudd :-)

  Har forgjeves prøvd å spille av sangen du la inn i innlegget under, og får det ikke til... Men hvis det er den av Louis Jacoby, så er det en av de flotteste sangene jeg veit om! Må alltid grine en skvett når jeg hører den... Her om dagen da "alt" gikk galt under middagen - søl, søskenkrangel, oppkast, skriking OG ei bikkje som gjorde fra seg i rommet ved siden av (!) - kikka mannen min på meg over vaskebøtta og begynte å synge: "Denne dag skal du ta vare påååå..." :-D

  Ha en fin torsdagskveld! Klem, KristinB

  SvarSlett
 8. Så deilig å høre så gode ord fra barnemunn.
  Godt Mina har Jesus i hjertet.
  Nydelige bilder.
  klemmer

  SvarSlett
 9. Hei Kristin! Ja, det stemmer, det er den sangen! :) Vet du, det kunne like så godt vært mannen min som gjorde det der. Hvordan klarer de ALLTID å ta det sååå med ro når huset og barn står på hodet?! Vi har nok litt å lære av de...og av den sangen! Den er innmari fin å begynne dagen med ;) Klem Merethe

  SvarSlett