tirsdag 6. september 2011

Kjære anonyme lesere!

cats

6 kommentarer:

 1. Alltid koselig med kommentarer.
  Men noen ganger er det vondt å ikke få takket dei er gjerne vil.Koslig måte å gjøre det på dette da.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 2. Kjære Merethe!
  Jeg lurer på noe; er selv hjemme med to småjenter og har to store gutter. Men jeg kjenner ingen andre med mange barn, eller som er husmødre med større barn som ikke er i barnehage. Ofte er jeg nysgjerrig på hva slags rutiner folk i samme situasjon har. For eksempel, smører du matpakke til alle i familien som skal avgårde, eller gjør de det selv? Har du middagen klar på bordet til en viss tid hver dag? Gjør dere storhandel en gang i uka? Kanskje finnes det noen lure tips og triks for å gjøre hverdagen enklere, som jeg ikke selv har tenkt på :-) Hvis du finner tid en gang til å skrive litt om det blir jeg kjempeglad! Dette er jo lærdom som ikke lenger går i arv gjennom generasjonene i storfamilien, men da er det jo flott å kunne få inspirasjon i bloggverdenen :-D
  Stor klem fra KristinB

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Jeg har akkurat oppdaget den flotte bloggen din og har over to dager nå koooost meg med bloggen din! Du har ett fantastisk flott hjem og en nydelig familie!Jeg er selv mamma til 3 nydelige barn som er mitt alt. Jeg er i full jobb itilegg til å være mamma og kone. Jeg missunner deg på en GOD måte det livet du har, virker som dere har en utrolig ro og harmoni.Jeg gleder meg til å følge både den flotte bloggen og din vakkre familie videre ;) :)!!

  Mange varme klemmer fra Linda

  (jeg klarer ikke legge igjen kommentar under mitt bloggnavn her av en eller annen merkelig grunn, men jeg har bloggen: villarabalder.blogspot.com )

  SvarSlett
 4. Hei Kristin! Selvfølgelig kan jeg gjøre det!! :)Jeg kan lage et lite innlegg en gang vet du, om hvordan vi gjør ting her hjemme hos oss :)

  SvarSlett