tirsdag 20. september 2011

Til meg!

IMG_9245

IMG_9264

Om Lørdagen hadde vi en fin gjeng her på besøk. 38 i tallet for å være korrekt.. Ja, da har jeg ikke regnet med våre egne barn eller 4 bittesmå babyer. Soverommet ble gjort om til mødrerom og alt av stoler og krakker ble funnet frem. Vi serverte Tante Hildes nydelige tomatsuppe (som ikke er min tante, men Silje-sin) med foccacia til. Anledningen var en ungdomskveld, men jeg fyllte 31 samme dag så da slo vi to fluer i en smekk. Ser dere de søte tøflene? Fikk i gave! Hjemmelaget! Er de ikke fine? Og lykten fra Home og Cottage har brent non stop siden Lørdag. Den fikk jeg og! Sammen med masse annet fint :)  Jeg er heldig jeg.

Skikkelig!

Takker alle som kom hit på Lørdagen!

YOU make my day!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått(o: Koselig med slike varmende gaver, særlig nå som vi går mot mørkere og kaldere tider.
  Er så imponert over at dere åpner hjemmet deres på denne måten, det sier vanvittig mye om menneskene som bor der. Om ikke alt...Sånne ting tror jeg kan bety mer enn vi kanskje tenker over. Måtte vi alle bli flinkere til å åpne hjemmene våre denne høsten!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bursdag ! Flott å feire på denne måten, og nydelige tøfler fikk du :-)) Godt å bli satt pris på :-))

  SvarSlett
 3. Gratulere med dagen som var:-) Hørtes ut som en flott kveld. Å tøflene dine var kjempeflotte, heldige deg:-)

  Hilsen fra Annfrid

  SvarSlett
 4. Kjempekjempekoselig kveld hos dere, Merethe. I det nydelige nydelige huset deres:) kan bare ikke få sagt det nok ganger. Du fikk mye fint ja. De tøflene (fra Rebecca tenker jeg) var veldig søte;)

  SvarSlett