mandag 26. september 2011

Merethe da!

 I dag klaget jeg på facebook over tilstandene utenfor huset. Sand, jordhauger, rot,materialer..Uferdig. Stygt! Så sendte en venn meg disse ordene med tilhørende bilde: Bare pur styrelse gjorde at vi ikke ble født inn i denne virkeligheten!

slumdogs-life02

Med ett ble jeg grepet av en ubeskrivelig takknemlighet over det Gud har gjort for meg, og over hvor Han har satt meg her i verden.

Jeg ble også flau og sint på meg selv over at jeg i det hele tatt klager over en uferdig hage. Også topper jeg det hele med å publisere det på facebook. Shame on me!

Det er godt å ha venner som kan hjelpe en til å se ting på en annen måte. Bare ved å sende et lite bilde og en setning :) Og gjøre at man blir så fyllt av en så stor takknemlighet at man bare har lyst til å rope, synge og danse på en gang!! :) Ikke at jeg gjør det, men jeg sitter nå her i sofaen og kjenner meg..ja…fyllt!!

Klemmer i haugevis til dere der ute! :)

5 kommentarer:

 1. Ja vi er jo velsignet.
  Det hender en glemmer det ja i hverdagens travelhet og mange gjøremål. Gjøremål som blir gjort, og ikke minst, gjøremål som ikke blir gjort. Dei har vi visst mange av de fleste av oss. Men vi får huske å glede oss over alle veldignelsene vi faktisk har.
  Telle velsignelsene en og hver, telle dem alle, store små. Har jeg sunget mange ganger.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Så fint at man kan ta lærdom av sånt! Jeg har gjort det selv så mange ganger, klaget over pittesmå bagateller og glemt det som er viktig her i verden. Godt å ha noen rundt seg som kan komme med slike påminnelser :)

  SvarSlett
 3. Ja, hva har vi egentlig å klage over?? Vi er jammen bortskjemte... Det er godt noen kan minne oss på hvor godt vi faktisk har det. Vi har faktisk INGENTING å være misfornøyd med. Skulle øsnke jeg kunne være flinkere til å tenke sånn...

  SvarSlett
 4. Ja, tenk så heldige vi er... Takk for påminnelsen... Ikke at jeg ikke tenker på det selv, men vi finner så fort småting å klage over.

  jeg er fortsatt inne hos deg og leser, koser meg med innleggene! men jeg har sluttet å blogge selv, derfor blir det sjeldnere mellom hver kommentar. Fine bilder av alle ungene i sist innlegg!! JA, du er rikt velsignet:)

  Stor klem fra Gry

  SvarSlett
 5. STOOOORE klemmer tilbake:) Men.... det skal et storsinnet menneske til å erkjenne sine små "fadeser" og videre så åpner du våre øyne, det er fort gjort å klage og sutre over små helt ubetydelige ting som for andre ville vert en velsignelse å få!
  Yvonne!

  SvarSlett