søndag 25. september 2011

Søndagstur til Brekkeparken

IMG_9427

cats1

cats2

IMG_9514

cats

Søndagstur i deilig høstvær! Ungene kastet jakkene og temperaturen var så skjønn! Hjem til risgrøt, så på møtet, også rett i dusjen og kveldsmat.  Deretter en deilig middag til mor, far og Nora når de andre var i seng.

Fin-fin Søndag!  Klem!

7 kommentarer:

 1. Herlig med slike dager.
  Der en kan kose seg sammen alle. På tur i en park eller på et bibliotek. Heldige unger som har foreldre som tar seg til til slike dager. Blir mer og mer klar over at alt for mange setter unger foran en tv el data med spill o.l. Og kan da selv bruke sin tid på faacebook e.l. Heldigvis ikke alle.
  Ønsker deg ei herlig uke sammen med dine kjære :)

  SvarSlett
 2. ~ Flotte bilder! Så skjøn den barneflokken deres. Alltid koselig og komme seg ut på tur. Her blir det alt for skjelden.

  Hilsen Signe ~

  SvarSlett
 3. Så koselig;))
  Og så herlige dine små er - de er så like ♥

  Ha en fin ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. skjon, heel erg mooi,beautiful,grusse irena

  SvarSlett
 5. Oi oi.. Nydelige bilder altså.. Ser ut som bilde til julekortet er klart allerede.. Det er virkelig deilig å komme seg ut i det fine høstværet. Det har vi og funnet ut av.. Ønsker deg en flott uke. Klem fra meg..

  SvarSlett
 6. Så fine bilder av den skjønne familien! Likte særlig godt det av deg med vogna og hele flokken rundt deg, i så vakre omgivelser :-) Og så sjarmerende det bildet med alle barna på rekke og rad :-) Jo flere barn man får, desto vanskeligere å få et bilde hvor ingen lager grimaser eller tuller!
  Klem, KristinB

  SvarSlett