fredag 9. september 2011

Gjester i pysjamas..

cats

IMG_9041-horz

I kveld har vi hatt jentene i klassen til Nora her. Kledd i pysjamas eller one piece innviet de hjørnesofaen. Film på storskjerm, popcorn, pizzasnurrer og godterier. En litt forsinket feiring for Nora som ble 10 i August! Hun bestemte fargene på bordet selv, og det meste hadde jeg liggende i skuffen. Nå er tiden med engangs og ballonger forbi :) Kjæresten og jeg har vært gift i 11 år i dag, og vi avslutter den feiringen ved at jeg sitter i den ene stuen med pcen og han i den andre med film. ;) Men jeg fikk 30 røde roser i dag av han- da får det være nok romantikk for i dag!

Nå: bena i sofaen, pledd og et glass brus! Kram!

9 kommentarer:

 1. Nydelige farger. :)
  Gratulerer så mye med bryllupsdagen,
  ønsker deg en fin helg. :)

  SvarSlett
 2. For et nydelig pyntet bord;)
  Herlig når det er over med ballonger og prinsesseservice ja, hihi;)

  Gratulerer så masse med bryllupsdagen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Den lillafargen der er helt nydelig ja! Rart det når tiden med knallfargede ballonger er over for de største ungene. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, til det flotte ekteparet på Lillegården!

  SvarSlett
 4. Nydelige farger på bordet :-) Ja, ungene vokser til; hver epoke har sin sjarm :-) Gratulerer med bryllupsdag !Herlig å få roser :-) God helg !

  SvarSlett
 5. Ser ut til å være duket for et koselig selskap hos dere. Regner med at festen er over nå. og håper alt var vellykket. Gratulerer så mye med bryllupsdag!! :)
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 6. Dette var bare helt nydelig! Jeg elsker både lille og høst, så dette var mist i blinken!

  Vi skal snart ha jentebursdager for 8 og 11-åringene. KOS!

  Ha en flott helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Den lillafargen passer kjempefint inn hos dere! Tenker Nora og venninnene hadde en super feiring:) Her er vi ferdige med frokosten, litt seint i gang i dag. Nå pusler ungene og jeg skal få gjort litt her. Ha en super helg søta! klem

  SvarSlett
 8. Så flink du er med blomster, farger, dekorasjon - og med å lage til koselige opplevelser for barna og hele familien! Jeg er imponert, altså!!

  Det er også flott å lese hvordan du stadig omtaler mannen din gjennom 11 år som kjæresten din - det er tydelig at dere har et godt samliv :-) Ha en god helg sammen - alle sju!!

  Klem, KristinB

  SvarSlett
 9. Nydelig bordsetting, og gratulerer med bryllupsdagen:)

  Takk for inspirasjonen!

  -Ingvild

  SvarSlett