fredag 6. august 2010

Akkurat nå

PICT6519

PICT6532

PICT6544

                       God helg!

15 kommentarer:

 1. Herlig start på helgen.
  Kos dere masse!
  Ha en vidre fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. LOVELY ♥ Her er det også perling på gang:) God helg til dere alle! klem

  SvarSlett
 3. Sååå koselig!

  God helg til deg og dine:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Hehe, endelig kom det et blide fra deg også med Green Gate kopp og skål. Måtte bare smile litt for meg selv, for vi har jo tullet så mye om at det er sånn typsik for interiør-bloggere.. Koselig det Merete:) Her "nytes" en siste dag på jobb før endelig feriestart.. Hils masse til kidsa og si at neste gang vil jeg også være med å perle.. Hilsen frua te Jon E

  SvarSlett
 5. ha ha, du camilla du camilla :)
  Det skal sies at jeg KUN kjøpte det fordi jeg synes mønsteret var fint ;) Hadde det stått på rema 1000 til 10,- uten GG merket hadde jeg sikkert kjøpt det uansett ;)
  MEN det skal sies at jeg ikke har lagd meg et eget blogginnlegg om nytt innkjøp av Green Gate da, har hatt det en stund nå :) så det så!

  SvarSlett
 6. Hehe.. bilder kan si mer enn tusen ord :-)
  Herlig herlig :)

  Håper dere har hatt en fin sommer, og nyter siste rest! Barna dine er så utrolig flotte alle sammen.. ser ut som en harmonisk liten (!? hihi) gjeng!

  Stor klem fra Ida

  SvarSlett
 7. Så godt, så enkelt!
  Slike innlegg gjør meg så glad:) Ingenting slår fornøyde barn.

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 8. Your children are beautiful!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 9. Heiheiheiheiiij å hå! For en nydelig blogg du har! :D Også har du 5 små ser jeg, heldige du, må være en fargerik hverdag! :)

  SvarSlett
 10. I just wanted to thank you for your sweet comments on my blog, and thank you for the link too. I'll check it out. Your email address doesn't come up with your comments, but if you ever want to, feel free to email me. I love visiting with you and love your blog :-)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 11. Tusen takk..så hyggelig å høre.:-)

  Herlig gjeng du har.:-.) heldig..kos deg.:-) og nyt i lange drag.:-)

  Klem

  SvarSlett
 12. For noen herlige bilder. Jeg husker tilbake til perletiden med glede. Små jenter rundt et bord og nesten like mange perler på gulvet som på bordet. Så konsentrerte og så ivrige. Har tatt vare på alt som ble laget. Har en gedigen eske med ferdig perlepynt. Det er fantastisk.

  Takk for den rørende kommentaren på bloggen i går. Jeg blir så glad når det dukker opp nye inspirerende besøkende som legger igjen spor etter seg og i tillegg har egen blogg.
  Bonusen er at bloggen fantastisk inspirerende så her kommer jeg igjen.

  Ønsker deg en nydelig onsdag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 13. Nydelige stemningsbilder, og for en herlig familie du har!! Huset ditt er jo knallfint og med fem unger, du er et overskuddsmenneske!!! Hjertelig, hjertelig takk for varmende ord på min blogg, de satte jeg stor pris på!!! Ønsker deg en finfin uke, nå tar jeg med meg barna og drar til Hunderfossen, alene med campingvogn for 1.gang...Hjelp...;-)) Stor klem, Marianne

  SvarSlett