torsdag 19. august 2010

Med Jesus under puta

Mamma: “ Hadde du lagt det lille Jesuskortet under puta di i natt du da Nora?”

Nora: “ Jepp. Det får meg til å bare tenke fine  tanker når jeg legger meg, og når jeg drømmer om natten blir drømmene bare gode! Du burde prøve Mamma!”

PICT6737

Vi hadde sikkert trengt et slikt lite kort under puta alle mann, så mye vi voksne bekymrer oss! Jeg er glad for at skattene mine kan ha den tryggheten og som har denne enkle barnetroen, at det finnes en som alltid passer på!

Her er de to eldste på skoletur i øs pøsende regnvær! Og allerede før de gikk ut døra på morgenen sa Nora “ Jeg GLEDER meg til å komme hjem igjen, og ta på god og varm joggedress og kose meg under teppet med Frida!”

ER IKKE DET HVERDAGSLYKKE DA DERE! :) HA EN GOD OG TRYGG DAG! :)

             Merethe

                         

9 kommentarer:

 1. Fantastisk herlig hverdagslykke!!! Skjønne barn og skjønne ord og bilder <3 Så trygt, så godt <3 Det finnes jo ikke noe bedre enn akkurat det, komme inn i varmen etter en våt og kald dag ute, ta på seg tørre og varme klær og krype under et mykt teppe.. Så utrolig herlig å høre når ungene også reflekterer over slikt ;) Ja, jeg er heldig som har slike rolige stunder for meg selv både titt og ofte. Sånn er det når ungene blir større, men skjønner at det ikke er så enkelt for deg akkurat nå ;) Godt at du vet å nyte stillheten og roen når anledningen byr seg. Takk for søte ord, ønsker deg og dine en fin dag i regnet ;) Varm klem

  SvarSlett
 2. Dette var veldig fint, synes jeg. Et nydelig bilde, og ei god handling fra Nora. Det er godt å ha en som passer på oss alle, liten og stor. :) "Alle som vil, får høre ham til, Jesus er den beste venn av alle."

  SvarSlett
 3. Herlig.
  Godt å kunne være så trygg
  Ha en fortsatt god dag :)

  SvarSlett
 4. Herlig kommentar fra lillejenta ♥ Må være deilig og legge seg med trygge tanker og at man vet at man drømmer gode drømmer:))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Koselig, litt barnetro er fint å ha!

  Kjempefin blogg du har, og imponert over hva du får til!!

  Maritklem

  SvarSlett
 6. Hei du, og tusen takk for kjempe koselig kommentar fra deg!;) veldig fin blogg du har, så hit vil jeg følge med;)

  Anette

  SvarSlett
 7. Så herlig sagt av ei lita jente...en god trygghet å ha med seg, ja!
  Skjønne bilder...
  Ha ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 8. åå..så herlig da!! Det er det man kan kalle hverdagslykke ja. klem lenebo

  SvarSlett
 9. Så skjønt, Merethe! Man kan bli så overrasket og rørt av de små barnas tro, ikke rart man skal bli som barn sier nå jeg.

  SvarSlett