mandag 16. august 2010

Pynt med oregano

PICT6686

Noen steder er oreganoplanten veldig flott nå.. Her har vi masse av den rett utenfor huset i skogkanten, så jeg plukker inn litt støtt og stadig. Størstejenta plukker inn blader og står for tørkingen, mens jeg står får pynten ;)  Fargen er så nydelig synes jeg, og dessuten lukter den veldig godt!

PICT6693

Her hersker det fullstendig kaos i alle rom! Nye skolebøker skal trekkes, middagen skal lages og jeg må støvsuge fordi lille frøken Frida Duracell  spiser alt hun kommer over på gulvet!!  Det er bare å komme seg opp av sofakroken… :)

PICT6695

God Mandag!

4 kommentarer:

 1. Oi, den planta var utrolig fin!! Passa jo perfekt inn hos deg også da :)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av en nydelig plante. Vokser den vilt?
  Ja det er travle dager når ungene starter på skolen. Å skulle legge bind på x anall bøker er ikke bare bare. Lykke til.
  HA ei flott uke :)

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder. Visste ikke at du kunne plukke denne rundt forbi;)

  Her har ingen av oss fått bøker ennå, men i slutten av uka har jeg nok noen skikkelige stabler tenker jeg.

  Du får ha lykke til med bokbindjobben, phuuu;)

  Ha en flott kveld!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 4. Så fin plante ! jeg tror det faktisk er første gang jeg har sett oreaganoplanten live og frisk på bilder ! Så heldig du er som har tilgang til den da og kan tørke selv ! :)

  Kjenner ellers veldig godt til hverdagskaoset du beskriver ....... Har riktignok ikke kommet igang med skole og barnehage her ennå - men imorgen skal jentene begynne i barnehagen og er kjempeklare ! Guttene begynner på skolen på onsdag , så vi rekker å ta en liten handletur først imorgen!

  Var ikke kjekt å lese om jenta di som har vondt på magen ! :( Håper dere får god oppfølging og får hjelp til å vite hva som trengs å gjøres med denne kulen , og at vesla ikke har så mye plager med den ! *klem*

  Ha en god kveld Merethe ! :)

  SvarSlett