onsdag 11. august 2010

Det er noe som mangler..

ved frokostbordet om dagen!

PICT6606

De tre eldste skravlehønene er på miniferie i Danmark, og de to minste tuppehønene og jeg kan spise i fred og ro og skravle med hverandre så mye vi vil! Vi tar det helt med ro, og det er ikke til å legge skjul på at det er ganske deilig :) Selv om jeg savner de da, det gjør jeg selvfølgelig!! I morgen kommer de hjem, og det blir nok fint for Mina. Hun har begynt å spørre etter de, og synes nok det blir litt kjedelig i lengden, selv om hn blir dullet med etter alle kunstens regler ;)

PICT6583

FYSJ! Det var ikke mye godt med youghurt! Frida sverger forstsatt til grøt og melk :)

PICT6633

Det har regnet noe skrekkelig i dag. Da passer det perfekt med en lang frokost og Bolig Pluss til dessert :) Jeg skal prøve å se om jeg kan finne bunn på skittentøyskurven i dag, også er det mye som skal forberedes til skolestart! Vi skal ut å finne nye sekker, ordne med gave til Nora som blir 9 år til Fredag :) Men først skal det ryddes! jeg fatter og begriper ikke hvordan en tre åring klarer å rote sånn helt alene..

God Onsdag!

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig det så ut :) Her har vi allerede vært hos frisøren på Brotorvet ( er på en liten grenlandsferie) I morgen blir det Skien og Bergbys..nam

  Nydelige bilder du viser! Det ser ut som du har et vvakkert hjem!!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig melding hos meg. Veldig koselig blogg du og da..legger meg til her jeg og da vet du :-)Deilig med litt "ferie" da ( hehe alt er relativt) Ser det er kommet nytt boligpluss og. Deilig lesestoff det. Kos dere videre idag. Det regner vel hos dere og!

  SvarSlett
 3. Ja det er godt med litt færre i huset av og til, men dei blir jo fort savnet.
  Så koselig dere har det ved frokosten.
  Kos dere videre i dagen :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! :)
  Nyt roen når du bare har to små hjemme. Snart er vel de andre på plass og da blir det full fres igjen! ;)

  Kjempefin den hylla di på veggen!

  Mange klemmer

  SvarSlett