tirsdag 31. august 2010

Greit, jeg gir meg!

PICT6824

Jeg skjønner at det er lite vits å holde på tynne hvite sommerkjoler og bare tær i gresset.. Jeg får gåsehud bare det begynner å blåse litt, og tærne blir til ispinner i det kalde gresset.. Farvell sommer, og velkommen høst!

PICT6827

Frem med varme pledd og tykke sokker… Det er helt greit.. Ingen vits i å henge med leppa av den grunn!

PICT6815

Det kan bli litt vanskeligere å komme seg opp av sofaen når man har satt seg ned.. Det er høst og man skal ha det mysigt rundt seg.. Tenner lys og sitter med noe varmt i koppen. Det er nesten sånn at rompa blir tyngre når man får ullsokker på!!

I dag har jeg ikke tatt på sokkene.. For nå trenger badet en vask, og kjøkkenet en shinings! Jeg fryser litt på tærne, men det er den eneste måten å komme seg opp fra sofaen på, og sette i gang :) Lys kan jeg tenne, men jeg våger ikke å tulle meg inn i noen pledd med varme sokker på…

PICT6813 

FAITH  IS BEING SURE OF WHAT YOU HOPE FOR AND CERTAIN OF WHAT YOU DO NOT SEE

                                                                                             Hebrews 11:1

                                                         

                                                                           

7 kommentarer:

 1. Av en eller annen grunn så har jeg begynt å like høsten så utrolig godt! Er så skjønt med den kalde klare lufta, mørke kvelder og deilige farger! Endelig å kunne tenne stearinlys igjen uten at noen klager på varmen fra det, eller at det er lite vits fordi det er så lyst allikevel. Å kunne gå å kjøpe seg en vakker, ny høstkåpe og ett par nye støvletter(for de som ikke er studenter, jeg har ihvertfall ikke råd)Også ikke minst lyngen da. Så nydelig bukett med blomster du hadde forresten! Nå har jeg vasket badet og ryddet kjøkkenet så nå skal de varme sokkene på for min del!

  SvarSlett
 2. Ja, slik er det nå. Den sofakroken din så både varm og innbydende ut. Flott pynt på bordet. Blomstene er nydelige. Inspirerende bilder.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og helt nyyyydelige blomster!
  Kjenner meg så godt igjen. Jeg elsker høsten, men blir mere innekos og man blir litt sedat :)

  Ha en flott dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Hei hei

  Fant bloggen din idag via Gry med den koselige bloggen hos Gry.

  Jeg er enig med deg ingen grunn til å henge med hode når det er høst. Er i grunn glad jeg bor i norge for jeg liker igrunn alle årstider jeg. Alt har sin sjarm.

  Leser du skulle vaske badet idag og det skulle jeg ha gjort også - får se om det er noe overskudd igjen etter jobb idag.

  Ønkser deg en flott kveld
  klem anita s

  SvarSlett
 5. Helt sant det du skriver, jeg har gitt meg jeg også:)) Idag er faktisk første dagen med sokker på, ikke ullsokker vell å merke da, men unasett....vi går mot kaldere og mørkere tider ute, men desto mer varme og lys inne♥
  Ha en fiiin høst, vet den er nydelig i dine trakter, husker når jeg bodde på Grenland og alle de fantastiske fargene som viste seg fra vinduet mitt på folkehøgskolen♥ Gode minner♥

  SvarSlett
 6. Ekke lett for noen å vite hva man skal prioritere..inne, ute, hus eller hage, og med så mange små som dere har, skjønner jeg det blir enda mindre tid og mer som må prioriteres anderledes.:-)

  helt nydelig den buketten din.:-)

  en fin høstkveld :-)

  SvarSlett
 7. Henger litt med leppa jeg, menmen, I'll get over it... :P

  SvarSlett