onsdag 11. august 2010

Cystic Hygroma

Vår lille Mina Marie ble født med en cyste på siden av magen. Du kan lese om Cystic hygrama på google. Vi har vært heldige, da 72% har cysten på hasen eller nakken. Vi får oppfølging på Rikshospitalet, og var der senest i Mai. Det ble avtalt at siden hun ikke klager over den eller ikke har vondt skulle man avslutte oppfølgingen også skulle vi ta kontakt om noe endret seg.

De siste to dagene har hun klaget og grått innimellom, og holdt seg på kulen. Før sovnet hun på magen, nå vil hun kun ligge på ryggen. Det skjærer i et mammahjerte, og jeg kjenner jeg blir rådløs, lei meg og litt redd (selv om ting tilsier at det bør jeg ikke være)

Har du eller noen du kjenner vært borte i Cystic Hygrama? Jeg finner ingen Norske sider hvor jeg kan lese eller dele erfaringer..Så da søker jeg litt hjelp her på bloggen :)

Nå skal jeg kikke opp til henne i senga og se om hun har det bra.. Kankje sovner jeg på gulvet ved siden av henne..

5 kommentarer:

 1. Kjære Merethemor! Jeg skjønner godt at du er bekymret for din lille prinsesse. Håper dere finner ut av det. Det ordner seg, skal du se:) Vi skrives snart! nattaklem fra silje.

  SvarSlett
 2. Uff, så leit! Stakkar liten! Det verste er når de små har det vondt! Lykke til! Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 3. Uff.. Skjønner godt at du føler sånn. Det er abdolutt ikke noe gøy når de små har vondt. Det er det værste! Håper alt blir bra fort sånn at hun slipper å ha vondt, Lykke til! Klem fra Christina.

  SvarSlett
 4. Det er så vondt når dei små har plager.
  Har desverre ikke noe kjennskap til dette. Men håper du finner ut av det.
  Håper det blir gjort noe så hun slipper å ha vondt lenger.
  Håper dere får ei god helg :)

  SvarSlett
 5. Uff, det var leit å høre... Tenker på dokke to, den lille prinsessa og mammen hennes... har desverre ikkje kunnskap om cystic hygrama.
  Klem

  SvarSlett