mandag 16. august 2010

Pynt med oregano

PICT6686

Noen steder er oreganoplanten veldig flott nå.. Her har vi masse av den rett utenfor huset i skogkanten, så jeg plukker inn litt støtt og stadig. Størstejenta plukker inn blader og står for tørkingen, mens jeg står får pynten ;)  Fargen er så nydelig synes jeg, og dessuten lukter den veldig godt!

PICT6693

Her hersker det fullstendig kaos i alle rom! Nye skolebøker skal trekkes, middagen skal lages og jeg må støvsuge fordi lille frøken Frida Duracell  spiser alt hun kommer over på gulvet!!  Det er bare å komme seg opp av sofakroken… :)

PICT6695

God Mandag!

4 kommentarer:

  1. Oi, den planta var utrolig fin!! Passa jo perfekt inn hos deg også da :)

    SvarSlett
  2. Herlige bilder av en nydelig plante. Vokser den vilt?
    Ja det er travle dager når ungene starter på skolen. Å skulle legge bind på x anall bøker er ikke bare bare. Lykke til.
    HA ei flott uke :)

    SvarSlett
  3. Så nydelige bilder. Visste ikke at du kunne plukke denne rundt forbi;)

    Her har ingen av oss fått bøker ennå, men i slutten av uka har jeg nok noen skikkelige stabler tenker jeg.

    Du får ha lykke til med bokbindjobben, phuuu;)

    Ha en flott kveld!
    Klem, Anita:O)

    SvarSlett
  4. Så fin plante ! jeg tror det faktisk er første gang jeg har sett oreaganoplanten live og frisk på bilder ! Så heldig du er som har tilgang til den da og kan tørke selv ! :)

    Kjenner ellers veldig godt til hverdagskaoset du beskriver ....... Har riktignok ikke kommet igang med skole og barnehage her ennå - men imorgen skal jentene begynne i barnehagen og er kjempeklare ! Guttene begynner på skolen på onsdag , så vi rekker å ta en liten handletur først imorgen!

    Var ikke kjekt å lese om jenta di som har vondt på magen ! :( Håper dere får god oppfølging og får hjelp til å vite hva som trengs å gjøres med denne kulen , og at vesla ikke har så mye plager med den ! *klem*

    Ha en god kveld Merethe ! :)

    SvarSlett